Danskurser

INTENSIV KURS I SALSA ON 2 (MAMBO)

Start torsdag 6:e juni 2024

Våra Danskurser

Höst terminens kurser startar i september 2024

Dansa loss med våra professionella instruktörer och lär dig Salsa eller Bachata på våra roliga och engagerande kurser! Upptäck den passionerade dansstilen från Latinamerika och känn rytmen i kroppen.

Bachata Dominicana

Upplev kärlek, passion och rytm med våra bachata dominicana-kurser! Lär dig de traditionella stegen från den Dominikanska republiken och upplev den romantiska atmosfären i denna vackra dans. Anmäl dig till vår bachata dominicana-kurs idag!

Salsa Cubana

Dansa till den latinska takten med våra livfulla salsa-kurser! Lär dig de heta rörelserna och upplev den dansanta energin i en av världens mest populära danser. Vänta inte, anmäl dig till vår salsa-kurs idag!"

Bachata Moderna

Bli en del av den moderna bachatascenen med våra bachata moderna-kurser! Lär dig de senaste stegen och rörelserna i denna spännande dansstil och upplev den unika kombinationen av tradition och modernitet. Anmäl dig till vår bachata moderna-kurs idag!

Kizomba

Kizomba, en dans med rötter i Angola, har fått liv i vår stad tack vare den begåvade instruktören Michaela Jalkteg. Hennes passion och teknik förvandlar varje steg till magi. Med Michaela lär vi oss inte bara att dansa, utan också att känna musikens hjärta och själ.